Kantoren Schoonmaak

Kantoren Schoonmaak

Vele handen maken licht werk.

Ideal Concept heeft meer dan 20 jaar ervaring op de diverse gebieden van de schoonmaak en technische onderhoud van gebouwen.

De kwaliteit van onze prestaties wordt elke dag opnieuw bewezen!

Onze medewerkers krijgen trainingen, vereist door de CAO en interne opleidingen om voldoende gekwalificeerd te zijn voor hun dagelijkse werkzaamheden.

FULL TRANSPARENCY

Door een volledig transparante werkwijze willen wij ons duidelijk profileren.

Wij maken gebruik van een tijd- en aanwezigheidsregistratie systeem, dat ons in staat stelt om de uren van onze medewerkers volgen. D.m.v. het inloggen op locatie kunnen wij onze klanten real time laten zien dat wij ons altijd aan de afgesproken uren houden.

Bovendien controleren wij de kwaliteit van onze diensten regelmatig en evalueren de uitslagen samen met de klant.

Ons ticketing systeem wordt gebruikt voor de registratie en de opvolging van klachten, opdrachten en opmerkingen. Door het vastleggen en bijhouden van deze meldingen houden wij de samenwerking zo transparant mogelijk.

Onze klanten kunnen zowel de werktijden, als ook de controles en het ticketing systeem online bekijken op elk gewenst ogenblik.

Dagelijkse schoonmaak

Dag na dag en vooral in de vroeger ochtenduren verzorgen onze gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers het dagelijkse schoonmaakonderhoud van diverse gebouwen in de Benelux.

Full Transparency

D.m.v. het inloggen op locatie kunnen wij onze klanten real time laten zien dat wij ons altijd aan de afgesproken uren houden. Geen discussies over het wel of niet gewerkte aantal uren.